Connect with us

Administrația Drumurilor întreprinde măsuri pentru a combate lunecușul

Noutati

Administrația Drumurilor întreprinde măsuri pentru a combate lunecușul

Peste 250 de tone de material antiderapant au fost folosite în cadrul executării lucrărilor de combatere a lunecușului pe drumurile naționale, în perioada 27-29 noiembrie.

Potrivit instituției, în nordul și centrul țării au fost efectuate lucrări de patrulare pe drumurile publice naționale, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Pe sectoarele de drum periculoase au fost executate lucrări de combatere a lunecușului în pante și în rampe cu declivitate sporită.

„Pe parcursul ultimelor trei zile, pe drumurile publice naționale au fost răspândite 253 tone de material antiderapant, iar în procesul tehnologic au fost antrenate 44 utilaje speciale și 86 muncitori rutieri”, indică ASD.

Astăzi, precipitațiile continuă sub formă de ninsori slabe în zona de Sud și parțial în zona Centru.

„În prezent, circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță”, conform sursei citate.

Totodată, Administrația de Stat a Drumurilor a atenționat conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

Începând 1 decembrie, Serviciul operativ de informare al Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” va activa  în regim non-stop, la numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

moldpres.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × три =

More in Noutati

To Top