Connect with us

Analist: Oricare Guvern învestit ar fi oricum mai bun decât ceea ce avem

Noutati

Analist: Oricare Guvern învestit ar fi oricum mai bun decât ceea ce avem

Analistul politic Victor Ciobanu, susține că dacă actualul Executiv va fi demis, atunci în R. Moldova ar putea să se instaleze o perioadă de instabilitate.

Totuși, în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, expertul a precizat că oricare Guvern va fi investit, ar fi mai bun decât ceea ce avem acum, transmite Știri.md

„Ar putea să se instaleze o perioadă de instabilitate. Nu știu unde poate fi aruncată Republica Moldova după o guvernare dezastruoasă, care numai lui Dodon și lui Chicu i-a plăcut și au zis că a gestionat totul bine, atât economia, cât și pandemia, în care vedem că și acolo, și dincolo este dezastru, de fapt. Deci, nu știu unde este loc de mai rău, astfel că oricare guvern învestit, după mine, ar fi unul oricum mai bun decât ceea ce vedem în prezent”, a menționat Ciobanu. 

Totodată, fiind întrebat ce se va întâmpla până Parlamentul ar pute fi dizolvat și ar avea loc alegeri anticipate, Ciobanu a răspuns: „Guvernul trebuie să-și dea demisia și să stea frumușel în interimat atâta cât va mai putea să stea”.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать + шесть =

More in Noutati

To Top