Connect with us

Aplicaţia care ajută cuplurile să se hotărască unde să iasă în oraş

Noutati

Aplicaţia care ajută cuplurile să se hotărască unde să iasă în oraş

Ţi s-a întâmplat vreodata ca tu şi persoana iubită să nu vreţi să ieşiţi în acelaşi loc? Tu vrei la film, el la terasă. Tu vrei în parc, ea la teatru, şi tot aşa.

Discuţiile astea vor fi de domeniul trecutului, aplicaţia Cobble te rezolvă, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Această aplicaţie, creată de Jordan Scott, în vârstă de 25 de ani, îţi arată toate locurile în care poţi merge, şi activităţile pe care le poţi face.

Când amândoi apreciaţi acelaşi loc, boom! Aveţi o potrivire!

Alexandra este împreună cu Andrei de mai mult de doi ani. Alexandra îţi spune că nu de puţine ori, a avut situaţii în care s-a certat cu Andrei pe tema „Unde să ieşim azi?”.

Alexandra: Aproape de fiecare dată, dacă era cazul să alegem noi locul, şi nu eram invitaţi de prietenii noştri într-un anumit loc, de fiecare dată trebuia să existe o discuţie cu privire la alegerea locului în care să mergem. Tot timpul stăteam bosumflată, normal, sau el bosumflat. Unul dintre noi.

După potrivire, aplicaţia te ajută să faci rezervare sau să cumperi bilete. Simplu şi rapid, fără certuri, fără ochi daţi peste cap, fără timp pierdut.
Mai mult, ai şi o statistică a locurilor în care ai mers împreună cu partenerul.

Alexandra: Mi se pare o idee super bună, care economiseşte foarte mult timp şi nu mai duce la discuţii şi alte certuri.

Deocamdată, aplicaţia poate fi utilizată doar în America. La fel ca Alexandra, probabil multe cupluri aşteaptă cu nerăbdare aplicaţia şi în Moldova. 

mediafax.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 4 =

More in Noutati

To Top