Connect with us

Atmosfera de basm, resimțită în studiourile foto din Chişinău

Noutati

Atmosfera de basm, resimțită în studiourile foto din Chişinău

Atmosferă de basm în studiourile foto din Chişinău. Deşi afară nu e pic de zăpadă, în interior ai impresia că eşti în mijlocul iernii şi a sărbătorilor.

Pandemia a redus numărul clienţilor cu aproape 40 la sută şi a impus şi noi reguli. Chiar şi aşa, sunt destui cei care vor imagini artistice sub bradul de Crăciun, alături de cei dragi, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md.

E de ajuns doar să păşeşti pragul studioului foto ca să simţi feeria sărbătorilor de iarnă. Aici sunt mai multe zone astfel încât fiecare client să îşi găsească locul magic pentru poze. Lipseşte doar Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada.

2020 a fost un an special pentru familia Vizir. Aşa că tinerii părinţi au decis să meargă la un fotograf profesionist. Şi-au asortat hainele şi au stat la poză în decorul feeric construit cu mare grijă.

„Este primul an în trei, am vrut să facem ceva special şi să rămână în amintire”, a spus Daniela Vizir, clientă.

„Pozele le vom ţine în sânul familiei, le vom tipări, le vom arăta la fetiţă cum au fost sărbătorile când ea era mică. Am vrut mai mult ca să fie nişte momente legate de copilăria ei”, a spus Cristian Vizir, client.

Pentru familia Rusu, şedinţele foto realizate în studio sunt deja o tradiţie. Totuşi, pentru acest an, au alte planuri.

„Pandemia a dat peste cap întâlnirile cu cei dragi şi am zis să nu renunţăm că putem păstra distanţa socială cu fotograful aici în studiou. Anul ăsta o să redescoperim scrisorile, o să le printăm şi o să le trimitem celor dragi care sunt împărțiți în toată lumea. Ochii o să se umezească mai des la toţi cei din jur”, a spus Alina Rusu.

Şedinţele foto au reînceput acum două luni iar fotografii spun că sunt solicitări, chiar dacă e pandemie.

„Un pic au scăzut solicitările, oamenii sunt mai reticenţi în privinţa la sesiuni, dar până când avem. Sunt care fac album foto, care fac pe suport hârtie, care este în vogă, sunt care tipăresc, sunt care pentru mediul social”, a spus Natalia Micleușanu, fotograf.

Pandemia şi-a spus cuvântul. Vânzările au scăzut cu aproape 40 la sută.

„Acum au loc înregistrările pentru luna decembrie şi practic fiecare week-end este ocupat. În timpul săptămânii, mai avem, dar în aceeaşi perioadă a anului trecut deja era tot rezervat”, a spus Ecaterina Brenici, administrator.

„Weekendurile sunt cu mult mai ocupate, dar rezervările le facem la o oră şi jumătate ca să reuşim între timp ca să aerisim şi încăperea şi să dezinfectăm tot spaţiul”, a spus Tatiana Marcu, administrator.

Preţul serviciilor este în funcţie de decorul studioului, dar şi de fotograful ales. O oră de pozat costă cel puţin 400 de lei.

tvrmoldova.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

6 + 3 =

More in Noutati

To Top