Connect with us

Autopsie: Inima celebrului Maradona cântărea dublu decât normal

Noutati

Autopsie: Inima celebrului Maradona cântărea dublu decât normal

Medicii legiști au stabilit la autopsia corpului fostului fotbalist Dego Maradona că inima acestuia cântărea 500 de grame, dublu decât normal, informează marca.com.

Conform news.ro, la o săptămână de la decesul lui Diego Maradona, anchetatorii încearcă să afle exact ce a cauzat moartea legendei fotbalului argentinian, transmite Știri.md cu referire la ziare.com.

Sunt examinate probe de urină și sânge, precum și inima lui, deoarece cântarea în jur de 500 grame, dublu față de greutatea normală.

Asta reprezintă un mister pentru profesioniștii din domeniul medical care lucrează la acest caz și care trebuie să stabilească dacă Maradona a consumat alcool, droguri sau altă substanță cu puțin timp înainte de moarte, un rezultat crucial în ancheta procurorilor din San Isidro.

S-a constatat că inima are cardiomiopatie dilatativă, iar cei care efectuează autopsia au dorit să examineze mai amănunțit sistemul conductor al inimii.

Cauza decesului a fost considerată un edem pulmonar secundar acut în urma unei insuficiente cardiace cronice exacerbate.

Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viață, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani.

ziare.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 − 7 =

More in Noutati

To Top