Connect with us

Black Friday la Bomba: Cele mai mici prețuri din an Ⓟ

Noutati

Black Friday la Bomba: Cele mai mici prețuri din an Ⓟ

Rețeaua de supermarket Bomba vă anunță despre cel mai așteptat eveniment pentru toți amatorii de shopping – Black Friday! Doar din 17 noiembrie și pînă pe 6 decembrie 2020 vă invităm la marea vînzare totală a anului cu reduceri incredibile!

Doar de BLACK FRIDAY veți găsi sute de produse la superprețuri! Costul va atinge un nivel minim, ceea ce vă va permite nu numai să vă reînnoiți casa cu noi aparate electrocasnice necesare, dar și să procurați cadouri pentru rude și cei apropiați pentru sărbătorile de Anul Nou, economisind o mare parte din bugetul „pentru cadouri”.

Este evident, că de obicei amânați să cumpărați un televizor, așteptând un preț bun. BLACK FRIDAY va rezolva problema prețurilor, adăugați la toate acestea o gamă largă de produse originale. Doar o persoană cu voință de fier poate rata acest lucru! Puteți achiziționa numai în perioada 17 noiembrie — 6 decembrie 2020  4KSmartTVLG cu diagonala109 cmdoar la 4999 lei plus 600 lei CASH-BACK în cadou!

La procurarea 4K NANOCELL SmartTV LG cu diagonala140 cm– doar la12 499 lei plus1200 lei CASH-BACK în cadou!La fel, veți primi și certificat cu suma de 2000 lei în CADOU!

Cele mai mici prețuri din an la cele mai populare modele de frigidere, cuptoare, aspiratoare și tot sortimentul de tehnică casnică și electronică! Frigider cu congelator în partea de jos BOSCH NoFrost– 5999 lei plus 600 lei CASH-BACK în Cadou!Tot ce este cel mai bun!Reduceri nemaipomenite, oferte avantajoase – ce să mai așteptați? 

Doar pînă la 6 decembrie vor fi valabile oferte unice de preț la mașinile de spălat rufe. De exemplu, mașina de spălat rufe îngustă LG cu încărcarea de 6 kg costă la 4999 lei plus 500 lei CASH-BACK în CADOU! Și la fel veți primi 10 kg de praf de spălat Persil în CADOU!

De BLACK FRIDAY se îndeplinesc toate dorințele! În aceste zile reducerile vor fi la tot. În  Bomba va fi posibil să procurați tehnică modernă la prețuri foarte bune, deoarece reducerile vor ajunge la 50%! Cel mai important, să reușiți să rezervați modelul care vă este pe plac. Așa prețuri nu au fost niciodată! 

Linia fierbinte în rețeaua de supermarkete BOMBA: (+373-22) 26-00-26.

bomba.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − пять =

More in Noutati

To Top