Connect with us

Când au discutat Sandu și Dodon ultima dată? Dezvăluirea președintei alese

Noutati

Când au discutat Sandu și Dodon ultima dată? Dezvăluirea președintei alese

Președintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, a avut ultima discuție cu președintele în exercițiu Igor Dodon acum un an în urmă.

Dezvăluirea a fost făcută de Maia Sandu în cadrul unui interviu cu jurnaliștii, transmite Știri.md.

«Nu am avut nicio discuție cu Igor Dodon după alegerile prezidențiale, așa cum n-am discutat cu el nici până la alegeri. Ultima discuție a fost cu un an în urmă, atunci când a fost votată demisia Guvernului pe care l-am condus. Nu cred în intențiile pozitive ale lui Igor Dodon», a declarat Maia Sandu.

Mai mult, președintele ales a menționat că Guvernul condus de ea a fost demis pentru că majorității parlamentare i-a fost frică de reformele anticorupție.

«Reamintesc, anul trecut Guvernul pe care l-am condus a fost demis de majoritatea parlamentară din cauza reformelor justiției pe care noi le-am promovat. A fost demis pentru că majorității parlamentare i-a fost frică de măsurile anticorupție pe care noi le-am pornit atunci. În aceste alegeri, cetățenii R. Moldova mi-au dat un mandat puternic anume pentru combaterea corupției, respectiv Parlamentul trebuie dizolvat și trebuie să avem alegeri parlamentare anticipate ca să se reseteze Parlamentul și ca să avem alt Guvern», a mai menționat Maia Sandu.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × три =

More in Noutati

To Top