Connect with us

Candu: Deputații înțeleg că anticipatele pot să nu aducă soluții

Noutati

Candu: Deputații înțeleg că anticipatele pot să nu aducă soluții

Președintele Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, susține că în Republica Moldova este la modă ca politicienii să facă apel la organizarea alegerilor anticipate, dar mulți deputați înțeleg că ele pot să nu aducă soluții și reprezintă costuri, incertitudine, confruntarea politică.

„Atunci când există anumite schimbări, așa cum avem în președinție, și când există o guvernare care iată se ține aproape pe nimic, e mai mult un fel de guvern minoritar la ora actuală cu sportul direct al socialiștilor, și când există anumite schimbări mai mari în societate din punct de vedere politic, cred că logic ar fi să mergi la anticipate și să aduci schimbarea și în Parlament”, a declarat Andrian Candu la emisiunea „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, transmite Știri.md cu referire la IPN

Totuși, politicianul susține că alegerile parlamentare anticipate nu garantează faptul că într-un nou legislativ se va crea o altă majoritate pentru a guverna țara.

„Întrebarea este ce schimbare se va aduce în Parlament după alegerile parlamentare anticipate? Cine cu cine va face majoritate? Vor fi posibile majoritățile sau de astăzi înainte vom trăii din tranziție în tranziție, din anticipate în anticipate și iarăși din dezamăgire în dezamăgire?”, a adăugat Andrian Candu.

Potrivit liderului Pro Moldova, în prezent, în Moldova este la modă să susții că optezi pentru alegeri anticipate. „Dar mulți deputați înțeleg că anticipatele pot să nu aducă soluții, acestea sunt costuri, incertitudine, confruntarea politică”.

De asemenea, Andrian Candu precizează că este conștient de faptul că noua formațiune politică pe care o conduce ar putea să nu intre în Parlament în cazul alegerilor parlamentare.

„Pentru a merge la alegeri parlamentare, trebuie să ai strategie, trebuie să ai mesaj, trebuie să ai echipă. Trebuie să ai mai multe chestiuni. Există variante și variante din punct de vedere al pregătirii unei echipe pentru parlamentare. Știți foarte bine că dacă echipa este bună și se mobilizează și echipele bune se mobilizează, știu cum se lucreze, de la trei la sută sau doi la sută poți să ajungi în 4-5 luni la cinci la sută. Sunt multe chestii. Politica este o artă până la urmă”, a încheiat fostul președinte al Parlamentului.

ipn.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять − семь =

More in Noutati

To Top