Connect with us

Clădirea liceului din Grozești, reabilitată termic: Costul proiectului

Noutati

Clădirea liceului din Grozești, reabilitată termic: Costul proiectului

Clădirea Liceului teoretic „Prometeu” din satul Grozești, raionul Nisporeni, a fost reabilitată termic cu sprijinul Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE).

Colaboratorii Agenției au efectuat ieri o vizită în teritoriu pentru evaluarea lucrărilor efectuate în cadrul proiectului şi au constatat că acestea sunt conform normelor, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

Proiectul este susținut în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte Pilot. „În cadrul proiectului au avut loc următoarele acțiuni de eficiență energetică: înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu suprafața totală de 37,8 m2; izolarea termică a pereților exteriori cu suprafața totală de 2 471,00 m2; construcția centralei termice pe gaz natural cu puterea totală de 174 kW”, au explicat surse de la AEE.

Valoarea totală a proiectului „Reabilitarea termică a Instituției Publice Liceul Teoretic „Prometeu” din satul Grozești, raionul Nisporeni” constituie circa 4,5 milioane de lei. 

Totodată, pe perioada implementării, beneficiarului i se asigură asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

moldpres.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 + 16 =

More in Noutati

To Top