Connect with us

Concert dedicat încheierii președinției germane în Consiliul UE

Noutati

Concert dedicat încheierii președinției germane în Consiliul UE

Cu ocazia încheierii președinției germane în Consiliul Uniunii Europene, la postul public de televiziune Moldova 1, duminică, 6 decembrie, va fi transmis un concert.

„Împreună pentru redresarea Europei – acesta a fost principiul de bază al președinției Uniunii Europene și nu numai. Germania și Uniunea Europeană vor rămâne parteneri de încredere ai Republicii Moldova în eforturile acesteia de reformare și de schimbare în bine a vieții oamenilor din țară”, menționează Ambasada Germaniei în Republica Moldova într-un comunicat de presă, transmite Știri.md cu referie la IPN

Din cauza pandemiei concertul nu a putut fi organizat în formă tradițională, cu participarea spectatorilor – colegi și prieteni. „În schimb, am decis să aducem concertul direct în casele dumneavoastră în cooperare cu orchestra Teleradio Moldova și dirijorul german domnul Franz Schottky. Pentru că 250 de ani în urmă în Germania s-a născut Ludwig van Beethoven, veți auzi muzică compusă de el”, mai precizează Ambasada germană.

Concertul va fi transmis duminică la Moldova 1, începând cu ora 21.20.

ipn.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать − четыре =

More in Noutati

To Top