Connect with us

Cum o româncă l-a făcut să râdă în hohote pe actorul Jerry Seinfeld

Noutati

Cum o româncă l-a făcut să râdă în hohote pe actorul Jerry Seinfeld

O româncă l-a făcut să râdă în hohote pe Jerry Seinfeld cu interpretarea unui pasaj umoristic chiar din cartea lansată recent de celebrul actor.

Tânăra s-a înregistrat și a trimis videoclipul la una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din Statele Unite, The Tonight Show, care îl avea invitat pe Jerry Seinfeld, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Moderatorul ceruse oamenilor să trimită o filmare cu ei interpretând o glumă din cartea lui Jerry Seinfeld. Videoclipul româncei, care se numește Magda Mihăilă și locuiește în Franța, a fost selectat și prezentat în emisiunea la care participa și actorul. Iată imaginile:

Magda Mihăilă (s-a filmat lângă niște vaci): Ceea ce îmi place la boala vacii nebune este că, desigur, încercăm să dăm vina pe vaci. 

Nu este vina noastră, aceste vaci sunt nebune. Sunt nebune, și-au ieșit din minți. Le arătăm alunecând pe rampe alunecoase sau când se comportă ciudat. 

Probabil că vacile spun: „Desigur, ne beți, ne mâncați, ne purtați, vă furișați pe lângă noi, ne răsturnați și tot noi suntem de vină?”

digi24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 − 1 =

More in Noutati

To Top