Connect with us

Ex-primarul Dorin Chirtoacă, bănuit că ar fi plătit salarii în mod abuziv

Noutati

Ex-primarul Dorin Chirtoacă, bănuit că ar fi plătit salarii în mod abuziv

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că i s-a pornit un al treilea dosar, intenționat într-o zi specială de sărbătoare.

Despre aceasta a anunțat Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

„Încă un dosar, al treilea, la fel „cu dedicație”, care a fost pornit de Centrul Național Anticorupție (CNA) pe data de 8 august 2019, în ajunul zilei mele de naștere, pe baza unui raport din 28 iunie, Ziua ocupației sovietice, transmis la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pe 19 noiembrie, de ziua de naștere a lui Mihai Ghimpu, (unchiul lui Dorin Chirtoacă) și adus la cunoștința subsemnatului, azi, 1 decembrie 2020, de Ziua Unirii.

Grădinița de copii, nu alta, practicile lui Plahotniuc, cu dosare penale cu „dedicație” de zile speciale continuă. Anterior, un alt dosar penal a fost pornit pe 27 martie 2015, de Ziua Unirii Basarabiei.

Acuzația, deși complet neclară, consta în faptul, ca aș fi platit salarii în mod abuziv angajaților Primariei și a subdiviziunilor, acum circa 10 ani.

Potrivit logicii MAI, oamenii trebuiau să stea fără salarii din cauza CMC și a celor care blocau activitatea Primariei…Partea bună este ca acuzațiile au fost aduse nu în limba „de stat”, nu în limba „moldoveneasca”, dar în limba româna. Cel puțin din acest punct de vedere, s-a facut un pas înainte”, a conchis fostul primar și liderul PL.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 + 6 =

More in Noutati

To Top