Connect with us

Furs.md: Blănurile naturale din Grecia și Italia, acum și în Moldova Ⓟ

Noutati

Furs.md: Blănurile naturale din Grecia și Italia, acum și în Moldova Ⓟ

Excursiile în Turcia, Grecia, Italia sau Emiratele Arabe Unite pentru o blană natural și originală nu mai sunt ceva neobişnuit. Mulți sunt gata să-și cheltuiască banii, timpul și efortul, pentru că sunt convinși că numai în străinătate ar putea achiziționa acele articole de lux. Dar, de fapt, nu e chiar așa.

De ce să mergeți în excursii de shopping deloc ieftine, dacă puteți cumpăra o haină originală și calitativă de blană naturală, din Italia și Grecia, acum și în Moldova pe site-ul www.furs.md?

Aici puteți găsi articole din colecțiile recente și populare, dar și modele cu prețuri reduse. Iar dacă doriți să probați o haină de blană la modă, o puteți face la showroom-ul Furs.md din Chișinău.

Compania vă oferă blănuri pe stoc și la comandă. Deoarece compania cooperează cu renumiți producători de articole din blană din Grecia și Italia, puteți fi încrezuți că produsele de la brandurile Casiani, Manzari, Finezza, Manakas, Estel, Alessandro Bosso, pe care le achiziționați, sunt originale.

Sortimentul magazinului conține produse doar din tipuri valoroase de blană – nurcă, jder, zibel, vulpe, râs și chinchilla. Toate articolele sunt cusute din blănuri procurate la licitațiile mondiale din America, Canada, Danemarca, Finlanda și Rusia. Acest fapt garantează produse finite de calitate superioară.

Cumpărați-vă o haină de blană de la Furs.md și purtați-o cu drag cât mai mult timp!

Ca să fiți la curent cu noile colecții, reducerile și ofertele speciale ale magazinului Furs.md, urmăriți-ne pe Facebook și pe Instagram.

Adresă: or. Chișinău, str. Alba Iulia, 75 (intrare prin ușa Universității “Perspectiva”).

Tel.: (+373) 791 615 15

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 + 7 =

More in Noutati

To Top