Connect with us

Horoscop 28 noiembrie 2020: Gemenii vor avea probleme de cuplu

Noutati

Horoscop 28 noiembrie 2020: Gemenii vor avea probleme de cuplu

Avem motive să ne bucurăm, să vedem partea plină a paharului, ca să putem fi fericiţi.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva pe care ni l-am dorit de mult, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

SĂGETĂTOR

Aşteptaţi să vă mai sune şi alţii să vă scoată la o plimbare, c-aţi obosit să faceţi voi tot timpul primul pas — şi mesajele n-or să întârzie.

CAPRICORN

Abia acum o să vedeţi dacă sentimentele voastre au ajuns la destinaţie, acolo unde trebuie, că persoana cu pricina tăcea mâlc — dar o să vă răspundă.

VĂRSĂTOR

Se repară maşina, aveţi, oricum, cu ce să vă deplasaţi, c-aveţi prieteni, o rudă cu care să daţi o raită pe-afară, să mai schimbaţi peisajul.

PEŞTI

Poate-o să cheltuiţi nişte bani cu reamenajatul locuinţei, cumpăraţi vreun corp de mobilier, vă luaţi aparatura nouă să lucraţi, să învăţaţi de-acasă.

BERBEC

Mai aveţi câte ceva de trebăluit pe-acasă, dar tot o să vă oferiţi un moment de respiro, că fără o mică recreaţie nu mai daţi niciun randament la treabă.

TAUR

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi de la prima intersectare de priviri şi să constataţi că feeling-ul nu v-a-nșelat.

GEMENI

Simţiţi nevoia de stabilitate în cuplu şi o să vorbiţi deschis pe tema asta, ca să ştiţi sunt şanse să rămâneţi împreună, sau nu, că dorinţa există.

RAC

Poate aveţi un sărbătorit, faceţi pregătiri ca pentru ai voştri, poate şi-un musafir în plus la masă şi o să semene a ceremonie, chiar dacă nu e cu fast.

LEU

O să vă-ntâlniţi cu nişte rude c-aveţi nevoie unii de ceilalţi şi se rezolvă probleme mai vechi, vă eliberaţi de nişte greutăţi, de vreun stres major.

 FECIOARĂ

Treburile gospodăreşti primează, ce-i drept, dar o să vă rezervaţi două, trei ore pentru socializare, la distanţă, dar să fie, totuşi

BALANŢA

Se poate să faceţi un bilanţ financiar, să vedeţi cum staţi, dacă vă permiteţi o escapadă la munte, sau daţi o raită pe la cumpărături, sau online, cumpărături.

SCORPION

Entuziasmul vostru poate avea un substrat sentimental, că v-aţi îndrăgostit, că v-au reuşit nişte pasienţe, c-aţi tras lozul câştigător, ceva de genul ăsta.

stirileprotv.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать − 1 =

More in Noutati

To Top