Connect with us

Horoscop 29 noiembrie 2020: Berbecii sărbătoresc un succes în familie

Noutati

Horoscop 29 noiembrie 2020: Berbecii sărbătoresc un succes în familie

O s-avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să fim sinceri cu noi înşine, în primul rând şi o să creştem în ochii noştri.

Vibraţia zilei este 11 şi înțelepciunea poate fi atinsă, măcar o fărâmă din ea, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

SĂGETĂTOR

O să faceţi lucruri inedite cu care să-i daţi gata pe prieteni, şi, de fapt, să vă puteţi bucura cu toţii de un moment de respiro.

CAPRICORN

Poate vă face o vizită cineva din familia lărgită şi o să rezolvaţi o chestiune mai veche pentru care nu și-a putut face timp nici unul, nici celălalt .

 VĂRSĂTOR

Vă faceţi timp şi pentru voi, să respiraţi alt aer, să vă dezmorţiţi, poate practicaţi un sport, daţi o raită pe la magazine, sau luaţi totul online.

PEŞTI

Poate-ati rezervat o cameră pe undeva, într-o staţiune de agrement şi vă bucuraţi de confort, de peisaje şi vă-ntoarceţi până la noapte.

BERBEC

O să cheltuiţi nişte bani ca să le oferiţi alor voştri câteva ore de destindere, poate e şi un prilej anume, că e un succes de ultimă oră în familia voastră.

TAUR

Cineva are o surpriză pentru voi şi o să apreciaţi gestul pentru că persoană e valoroasă şi o să trăiţi clipe cu care nu vă întâlniţi prea des.

GEMENI

Se poate să vină momentul adevărului şi să nu lăsaţi să vă sape ocazia de a fi sincer cu omul visurilor voastre şi poate faceţi vreo declaraţie de dragoste.

RAC

Vă preocupă o activitate extraprofesională, un hobby care să vă completeze frumos, mai scoateţi şi nişte bani şi lucurile se leagă, o să fiţi mulţumiţi.

 LEU

Vă daţi întâlnire cu cineva care poate deveni companionul vostru de viaţă — dacă n-aveţi pe nimeni, şi o să puteţi fi şi voi fericiţi.

FECIOARĂ

O să puteţi rezolva mare parte din probleme din faţa calculatorului, scutiţi timp, bani şi vă puteţi odihni câteva ore bune, Şi vă puteţi plimba.

BALANŢA

Voi o să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi o să le-mpliniti nişte dorinţe alor voştri, le luaţi ce le ştiţi că le place, de răsfăţ.

SCORPION

E cineva care vrea să vă ia prin surprindere, să vă cucerească — pentru că-i daţi voie.

stirileprotv.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 + пять =

More in Noutati

To Top