Connect with us

Încă 4 localități intră din România în carantină pentru 14 zile

Noutati

Încă 4 localități intră din România în carantină pentru 14 zile

Localităţile Cernavodă, Cumpăna, Târguşor din judeţul Constanţa şi localitatea Vinţu de Jos din Judeţul Alba intră în carantină, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Măsurile se aplică pentru o perioadă de 14 zile începând de sâmbătă seară pentru localităţile din Constanţa şi de duminică dimineaţă pentru cea din judeţul Alba, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Constanţa, respectiv Alba, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 27.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Cernavodă, Cumpăna, Târguşor din judeţul Constanţa şi localitatea Vinţu de Jos din judeţul Alba”, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Carantina pentru localităţile din judeţul Constanţa va intra în vigoare sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20:00, în timp ce carantina pentru localitatea din judeţul Alba intră în vigoare duminică, 29 noiembrie, de la ora 06:00.

stirileprotv.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × четыре =

More in Noutati

To Top