Connect with us

Încă un deputat a părăsit Pro Moldova. Litvinenco: Parlament pervers

Noutati

Încă un deputat a părăsit Pro Moldova. Litvinenco: Parlament pervers

Cu fiecare plecare a cuiva dintr-o fracţiune/grup în altă fracţiune/grup, argumente pentru păstrarea actualului Parlament devin tot mai puţine.

Potrivit Infotag, astfel a reacţionat deputatul Partidului «Acţiune şi Solidaritate», Sergiu Litvinenco, la faptul că deputatul Gheorghe Braşovschi a părăsit grupul parlamentar «Pro Moldova» şi a aderat la platforma parlamentară «Pentru Moldova«, transmite Știri.md.

«Ceea ce avem actualmente în ţară sunt o multitudine de probleme în cam toate sferele vieţii.

Şi mai sunt voci care afirmă că, înainte de dizolvarea Parlamentului, trebuie cel puţin să se încerce rezolvarea unora din ele.

Ceea ce este total greşit, or un Parlament pervers nu poate rezolva nicio problemă a oamenilor. Din contra, le poate doar amplifica.

De aceea, cu cât mai repede se produce dizolvarea Parlamentului, cu atât mai bine va fi pentru ţară şi pentru oamenii acestei ţări», a scris Sergiu Litvinenco pe o reţea de socializare.

Colegul său, Dumitru Alaiba a menţionat că până la alegeri «Igor Dodon trâmbiţa despre alianţa Sandu-Candu-Plaha-Şor», ceea ce s-a dovedit «a fi un fals», iar după alegeri, «anume alianţa Dodon-Şor se consolidează».

«Da, ne vor spune că nu e alianţă. Minciuni. E alianţă. Una tactică. E acelaşi tip de alianţă de care Dodon a avut cu PD-ul lui Plahotniuc în Parlamentul trecut. Votau mai mult sau mai puţin desconcentrat, dar pe chestii strategice planetele se aliniau.

Aşa au votat sistemul mixt, amnistia capitalurilor, cetăţenia pe investiţii şi multe alte proiecte împotriva democraţiei, a statului de drept şi pentru corupţie.

Aşa şi aici. Când e vorba de mediu — Şor votează contra PSRM. Când e vorba de evaluarea externă a procurorilor şi judecătorilor — se aliniază planetele», a menţionat deputatul.

infotag.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре + 1 =

More in Noutati

To Top