Connect with us

Încă un deputat a părăsit Pro Moldova și a aderat la Pentru Moldova

Noutati

Încă un deputat a părăsit Pro Moldova și a aderat la Pentru Moldova

Încă un deputat pleacă de la Partidul Politic Pro Moldova și se declară neafiliat.

Este vorba despre Gheorghe Brașovschi, care anunță că se alătură Platformei Pentru Moldova, creată din deputații care au părăsit Pro Moldova, dar și din parlamentarii din Partidul Șor, transmite Știri.md. 

Colegii l-au primit cu drag în echipa sa și i-au urat succese în continuare.

„Platforma parlamentară „Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în Parlament alături de alți 6 deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului Șor.

Îl felicităm pe Gheorghe Brașovschi pentru decizia asumată! Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!

Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni.

Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uitam pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul!”, se arată într-un comunicat al platformei parlamentare.

Știri.md menționează că anterior alți 5 deputați au plecat de la Pro Moldova.

Liderul Pro-Moldova, Andrian Candu, deocamdată nu a venit cu o reacție în acest sens.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × два =

More in Noutati

To Top