Connect with us

Justiția SUA mai respinge o contestație a lui Trump în Pennsylvania

Noutati

Justiția SUA mai respinge o contestație a lui Trump în Pennsylvania

Ultima încercare a lui Donald Trump de a răsturna rezultatul alegerilor prezidențiale în Pennsylvania a eșuat după ce un judecător numit în funcție de Trump însuși a respins și apelul la o contestație deja respinsă

Judecătorul numit în funcție de Trump a motivat decizia prin faptul că nu există nici acuzații clare, nici dovezi, relatează The Independent, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Este a doua lovitură primită de Trump în Pennsylvania, acolo unde a pierdut alegerile și cele 20 de voturi electorale ale statului la o diferență de peste 80.000 de voturi în favoarea lui Joe Biden.

Anterior, Un judecător federal a respins un proces intentat de echipa de campanie a preşedintelui Donald Trump, care a încercat să anuleze milioane de voturi prin corespondenţă în acest stat.

Pennsylvania a validat deja rezultatul votului și va trimite 20 de electori din partea democraților în Colegiul Electoral.

Judecătorul Stephanos Bibas, numit de însuși Donald Trump în această funcție, a spus după ce a respins apelul că „acuzațiile de fraudă sunt lucruri serioase.

Dar doar să spui că un scrutin este nedrept nu înseamnă că și este. Astfel de acuzații trebuie să aibă în spate fapte și dovezi. În acest caz nu avem nici pe unele, nici pe altele”.

digi24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять − девять =

More in Noutati

To Top