Connect with us

Krasnoselski, către Sandu: Procesul de negociere nu este un miting

Noutati

Krasnoselski, către Sandu: Procesul de negociere nu este un miting

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, sugerează «să nu ne grăbim să facem careva concluzii» cu privire la declaraţiile preşedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, despre necesitatea retragerii trupelor ruse din regiune.

Potrivit agenţiei Infotag, el a spus într-un interviu pentru posturile locale de televiziune că «situaţia trebuie evaluată şi să înţelegem că doamna Sandu a trecut printr-o perioadă preelectorală foarte dificilă, o tensiune nervoasă serioasă, o povară enormă», transmite Știri.md.

«Prin urmare, după părerea mea trebuie să facem un pas înapoi, să nu luăm în serios declaraţiile iniţiale. Şi sunt încă convins că toţi politicienii care vor veni la putere în Moldova vor avea bunul simţ şi vor înţelege că procesul de dialog este imposibil fără negocieri. 

Procesul de negociere nu este un miting, înţelegeţi? Doar prin sloganuri nu vom soluţiona problemele. Avem nevoie de un rezultat practic, avem nevoie de muncă practică pe acele subiecte care sunt pe ordinea de zi. Şi nu numai cu preşedintele, ci cu grupurile de lucru în format «5+2», a spus Krasnoselski.

Potrivit lui, Transnistria şi-a îndeplinit toate obligaţiile, iar Moldova abia urmează să le îndeplinească.

«Iar aceste lozinci, ştiţi, sunt doar de dragul vorbitului. Trebuie să dăm o şansă, trebuie să avem răbdare şi apoi vom vedea. 

Suntem pregătiţi pentru dialog, pregătiţi pentru dialog cu orice oficial din Moldova în care au avut încredere oamenii din Moldova. În acest caz, cu doamna Sandu», a repetat liderul de la Tiraspol.

infotag.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × 5 =

More in Noutati

To Top