Connect with us

Licitație pentru amplasarea gheretelor. Ceban: Avem o concurență acerbă

Noutati

Licitație pentru amplasarea gheretelor. Ceban: Avem o concurență acerbă

Rata de participare la licitația pentru arendarea pe 5 ani a unui loc pentru amplasarea unei gherete în municipiul Chișinău este mare.

Despre aceasta anunță primarul Ion Ceban, care spune că grupul format din 18 membri va analiza în aceste zile dosare care au fost depuse, transmite Știri.md.

«Avem o concurență acerbă, 137 de oferte pentru 15 locuri. Nu cred că în istoria municipiului și la nivel de țară a existat așa ceva. Practic, pe anumite loturi, avem de la 10 entități pe un singur loc. Ne dorim ca totul să fie transparent, iar banii să ajungă în bugetul orașului pentru a fi utilizați la dezvoltarea acestuia.

De asemenea, am înțeles că unor membri ai acestei comisii ceva nu le place, vor modificarea regulamentului. Înțeleg că cei care creează blocaje, sunt interesați pentru diferite gherete ale prietenilor. Nu mă interesează interesele consilierilor municipali, mă interesează să existe un cadru regulatoriu cum să arate aceste gherete. Sentimentul meu este că cuiva i se încurcă ițele.

Ori avem ordine, transparență și corectitudine în oraș, ori alegem haos în continuare. Eu aleg ordinea. Și după acest principiu mă voi conduce în continuare. Eu nu am niciun business. Eu am grijile oamenilor și orașul sufocat de mizerie. E timpul ca împreună să facem curat!», a spus Ceban.

Potrivit municipalității, prima licitație care era planificată pentru 26 noiembrie, a fost transferată pentru 2 decembrie, ora 10.00, iar cea de-a doua licitație care era planificată pentru 2 decembrie, a fost transferată pentru 9 decembrie.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × два =

More in Noutati

To Top