Connect with us

Licitație pentru amplasarea gheretelor: Primăria a obținut circa 9 milioane de lei

Noutati

Licitație pentru amplasarea gheretelor: Primăria a obținut circa 9 milioane de lei

Prima licitație cu privire la obținerea locurilor de amplasare a gheretelor în Capitală a avut loc astăzi, 2 decembrie.

Potrivit edilului Capitalei, Ion Ceban, Primăria municipiului Chișinău a obținut circa 9 milioane de lei din licitația pentru închirierea a 5 terenuri municipale pentru amplasarea gheretelor, transmite Știri.md.

«Avem o concurență acerbă, 117 oferte pentru 15 locuri. De menționat că în total au fost depuse 127 de dosare, 10 fiind respinse pentru completarea neconformă a dosarului. Decizia a fost luată de către cei 18 membri ai comisiei.

În istoria municipiului și la nivel de țară nu a existat așa ceva. Ne dorim ca totul să fie transparent, iar banii să ajungă în bugetul orașului pentru a fi utilizați la dezvoltarea acestuia. E timpul ca împreună să facem curat!», a declarat edilul.

Într-o postare pe o rețea de socializare, edilul subliniază că primele 5 gherete scoase astăzi la licitație au fost vândute cu: un teren cu 857.500 de lei, al doilea cu 1.505.000 de lei, 3 – 1.281.000 de lei, 4 –  3.027.500 de lei și al 5-lea cu 2.135.000 de lei.

Totodată, edilul a menționat că banii obţinuţi vor fi folosiți în proiectele de infrastructură din Capitală.

Menționăm că administrația publică a municipiului Chișinău organizează în premieră licitații pentru închirierea, pentru 5 ani, a unei locații de amplasare a unei gherete.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × четыре =

More in Noutati

To Top