Connect with us

Liderul PDM s-a întâlnit cu președintele ales al R. Moldova

Noutati

Liderul PDM s-a întâlnit cu președintele ales al R. Moldova

Liderul PDM, Pavel Filip, și președintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, au avut o întrevedere, la care s-a discutat despre situația din țară privind criza provocată de COVID-19.

Liderul PDM Pavel Filip și președintele ales Maia Sandu au avut astăzi o întrevedere, în cadrul căreia au discutat momentul politic actual și eventuale scenarii post-electorale, transmite Știri.md.

În cadrul întrevederii, președintele ales Maia Sandu a mulțumit Partidului Democrat din Moldova, declarând “Am toată aprecierea pentru primarii și susținătorii PDM care au votat la alegerile prezidențiale pentru democrație, stat de drept și lupta împotriva corupției”.

La rândul său, liderul PDM Pavel Filip a asigurat-o pe liderul PAS că PDM rămâne un partener de încredere pe care se poate conta în edificarea unui stat modern și european și în toate proiectele și reformele care vor aduce beneficii cetățenilor și vor accelera parcursul european al țării.

Președintele PDM și-a exprimat regretul cu privire la evoluțiile negative în lupta împotriva COVID-19 și gestionarea proastă a pandemiei în țara noastră.

Democrații consideră că în condițiile în care numărul de cazuri noi crește zilnic, locuri în spitale nu mai sunt, lucrătorii medicali nu mai fac față valului mare de infectări, este nevoie de măsuri imediate și urgente în soluționarea acestei crize. PDM regretă că nu a fost susținută în Parlament ideea creării unei comisii speciale, care să vină cu propuneri și măsuri imediate.

În acest sens, s-a discutat crearea, pe platformă parlamentară, a unui grup de lucru care să identifice soluții urgente pentru criza provocată de COVID-19.

Pavel Filip și Maia Sandu au discutat și despre situația din Parlament.

Liderul PDM a condamnat migrația deputaților dintr-un partid în altul și a menționat că, întrucât democrații au trecut printr-un proces de resetare a formațiunii, Partidul Democrat va susține și în continuare eforturile președintelui ales de curățare a clasei politice.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

11 + 7 =

More in Noutati

To Top