Connect with us

Lockdown-ul provocat de pandemie a schimbat obiceiurile oamenilor

Noutati

Lockdown-ul provocat de pandemie a schimbat obiceiurile oamenilor

Potrivit unui studiu, un sfert dintre britanici admit că nu mai fac zilnic duş sau nu mai folosesc deodorant iar 61% dintre angajaţi şi-au schimbat costumul cu pijamale.

Schimbările de comportament sunt cauzate de pandemia de coronavirus, potrivit unui nou studio, conform Daily Mail, transmite Știri.md cu referire la News.ro.

Rutina zilnică a fost modificată — bărbaţii stau nebărbieriţi, cu părul neîngrijit şi femeile fără machiaj, pe care multe recunosc că îl aplică doar pentru o întâlnire pe Zoom.

De la începutul pandemiei, 61% dintre cei care lucrează de acasă spun că nu mai îmbracă haine elegante la fel de des ca înainte, iar 35% dintre britanici recunosc că stau în pijama toată ziua.

Potrivit noului studiu al Ipsos MORI, pe măsură ce izolarea a continuat, priorităţile şi obiceiurile s-au schimbat.

Deoarece mai puţini oameni au o rutină normală, un sfert dintre cei chestionaţi nu mai văd rostul în a face duş zilnic şi 14% admit că nu mai folosesc nici deodorant.

Aproape jumătate dintre bărbaţi se bărbieresc mai rar, în timp ce o treime (32%) şi-au lăsat barbă.

De la începutul pandemiei, 61% dintre cei care lucrează de acasă spun că poartă costum în mai puţine situaţii iar 35% afirmă că stau în pijamale în timpul zilei.

Potrivit studiului, 67% dintre britanici spun că se îmbracă mai lejer de la începutul pandemiei de COVID-19.

Două treimi spun că asta înseamnă că îşi pot exercita mai mult alegerile personale, în timp ce 63% spun că sunt fericiţi că se pot îmbrăca mai lejer.

Cercetarea Ipsos MORI a inclus 1.093 de persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 75 de ani, chestionaţi, online, între 21 şi 23 ocrtombrie 2020.

news.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

9 − 8 =

More in Noutati

To Top