Connect with us

Marca anunță cine e favorit să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane

Noutati

Marca anunță cine e favorit să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane

Marca anunță cine e favorit să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane. Mauricio Pochettino a mai avut o ofertă de la Real Madrid în 2017.

Real Madrid se confruntă cu o situație delicată, motiv pentru care se discută tot mai intens despre înlocuirea lui Zinedine Zidane, transmite Știri.md cu referire la Prosport.ro.

Înfrângerea cu Șahtior Donețk din Liga Campionilor, a cincea în doar 16 jocuri din acest sezon, pare că îi este fatală francezului. Cel mai vehiculat nume în presa spaniolă pentru înlocuirea lui Zidane este Mauricio Pocchetino.

Scenariul este tot mai previzibil, iar clubul a fost obligat să apese butonul roșu: Mauricio Pochettino, fostul antrenor de la Tottenham Hotspur, dar și fosta vedetă Raul Gonzales se află, conform sursei citate, în cărți.

Varianta cu numirea argentinianului de 48 de ani a fost aruncată pe piață azi de cotidianul Marca.

Numele acestuia a fost adesea vehiculat pentru banca lui Real Madrid și a fost o variantă și în trecut. În perioada în care o pregătea pe Tottenham, Pochettino a fost de acord să vină la Real Madrid, dar nu a fost lăsat de conducerea clubului britanic.

O decizie va fi luată în funcție de rezultatele din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Dacă Real nu va ajunge în optimi, sunt șanse mari că Zidane să fie demis. Real Madrid a pierdut a doua oară în fața ucrainenilor de la Șahtior, după 2-3 în Spania.

Cum Inter a câștigat la Gladbach, ecuația grupei s-a complicat teribil. Spaniolii nu au fost niciodată în istorie eliminați din faza grupelor, iar acum nu mai depind de propriul rezultat.

Francezul Zinedine Zidane nu vrea să demisioneze

„Nu am de gând să demisionez, vreau să continui. Am făcut o primă repriză bună, alta ar fi fost soarta partidei dacă înscriam primii. Apoi a venit golul lor, care ne-a dat peste cap. Am avut ocazii, am nimerit bara, mingea nu a vrut să intre în plasă.

Dar am mai trecut prin asemenea momente delicate, este o serie proastă ca rezultate, asta e realitatea. Dar trebuie să mergem mai departe.

Mai putem câștiga ultimul meci. Eu mă simt puternic și voi lupta împreună cu jucătorii mei până în ultima clipă”, a fost reacția lui Zinedine Zidane după meci.

prosport.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × четыре =

More in Noutati

To Top