Connect with us

Mesajul emoționant al lui John Travolta transmis fanilor după moartea soției

Noutati

Mesajul emoționant al lui John Travolta transmis fanilor după moartea soției

Actorul John Travolta a postat de Ziua Recunoștinței un mesaj emoționant pe Instagram, adresat fanilor, prin care le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au arătat după moartea soției.

Soția lui John Travolta, actrița Kelly Preston, cunoscută din filme precum „Jerry Maguire” şi „Twins”, a murit în iulie, după ce timp de doi ani s-a luptat cu cancerul, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. 

Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris atunci actorul pe contul de Instagram.

Acum, cu o înfățișare greu de recunoscut și cu ochii umezi, John Travolta spune în mesajul video postat tot pe Instagram: „Am vrut să profit de acest moment pentru a mulțumi fiecăruia că m-ați sprijinit într-un mod incredibil în acest an”, transmite actorul înainte de a-i asigura pe fani de toată dragostea sa.

John Travolta și Kelly Preston erau căsătoriți din 1991 și au avut trei copii: Jett, care a murit în 2009 la vârsta 16 ani, Ella și Benjamin.

digi24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × четыре =

More in Noutati

To Top