Connect with us

Mesajul lui Dodon pentu Iohannis cu ocazia Zilei Naționale a României

Noutati

Mesajul lui Dodon pentu Iohannis cu ocazia Zilei Naționale a României

Astăzi, 1 decembrie, este sărbătorită Ziua Națională a României.

Cu acest prilej, peședintele în exercițiu Igor Dodon a trimis omologului său Klaus Iohannis un mesaj de felicitare, transmite Știri.md

În cadrul mesjului, Dodon a ținut să mulțumească pentru asistența oferită de România în implimentarea proiectelor bilaterale și a precizat că rămâne optimist în extinderea relațiilor moldo-române.

«Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Vă adresez, în numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, sincere și cordiale felicitări, împreună cu urări de sănătate, bunăstare şi prosperitate.

În context festiv, țin să remarc, cu gratitudine, asistența valoroasă oferită de România, inclusiv prin implementarea proiectelor bilaterale sectoriale, cu beneficii importante pentru Republica Moldova.

Rămân optimist privind perspectiva dinamizării și extinderii relațiilor speciale moldo-române, bazate pe comuniunea de limbă, cultură, istorie și pe interesul reciproc avantajos al statelor noastre.

Reiterând urările de succes și progres continuu, adresate Dumneavoastră și întregului popor român, Vă rog să acceptați, Excelență, expresia înaltei mele considerații», a menționat Igor Dodon. 

Citește și: 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Ceremoniile în condiții de pandemie

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 + 6 =

More in Noutati

To Top