Connect with us

Moldovean, prins în zona de frontieră cu 14.000 de țigarete de contrabandă

Noutati

Moldovean, prins în zona de frontieră cu 14.000 de țigarete de contrabandă

Un moldovean, care transporta ilegal 14.000 de țigarete a fost prins de patrula Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca.

Cazul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pe direcția localităților Tvardița-Maloiaroslaveț când a fost observat un autoturism care se deplasa pe un drum, paralel cu linia frontierei de stat, transmite Știri.md

Imediat, s-a acționat pentru stoparea autoturismului, șoferul fiind somat să oprească. La volanul mașinii s-a dovedit a fi un locuitor al orașului Ceadâr-Lunga, în vârstă de 47 de ani.

Moldoveanul nu a putut explica argumentat despre scopul aflării sale în zona de frontieră, ceea ce a dat de bănuit și s-a luat decizia de extindere a controlului. 

Prin urmare, în portbagajul autoturismului, polițiștii de frontieră au depistat o geantă plină cu țigări fără timbru de acciz, în număr de 700 de pachete. Despre proveniența acestora, șoferul a ezitat să răspundă, neavând niciun act de însoțire pentru marfă.

Astfel, mijlocul de transport și țigările au fost ridicate și indisponibilizate pe teritoriul SPF Basarabeasca până la luarea unei decizii, iar conducătorul auto a fost sancționat pentru încălcarea regimului zonei de frontieră.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − восемь =

More in Noutati

To Top