Connect with us

O companie le dă angajaților o primă de 1.000 de euro pentru că poartă mască

Noutati

O companie le dă angajaților o primă de 1.000 de euro pentru că poartă mască

Daimler, grupul mamă al Mercedes, acordă angajaților o primă de pandemie de o mie de euro.

Este o formă de bonificare a personalului pentru costurile economice şi personale, cum ar fi obligativitatea purtării măştii sau lucrul de acasă, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Aproximativ 160.000 de angajaţi din Germania sunt eligibili pentru acest bonus, a anunţat compania.

În Germania există un cult al premierii angajaților. Cei din industria auto au o participație la profitul realizat de companie. Angajații eligibili de la Daimler au primit circa 1.100 de euro fiecare din profitul aferent anului trecut. Cota pentru 2018 a fost mult mai consistentă, de aproape 5.000 de euro.

Însă Daimler își permite acum să acorde prime pentru că perspectiva s-a îmbunătățit. Grupul se așteaptă la profit în acest an, similar cu cel de anul trecut, care a fost la 2,7 miliarde de euro.

În 2018, profitul a fost de aproape trei ori mai mare.

Dar față de estimările preliminare din pandemie, când se aștepta să intre pe pierderi, este totuși un rezultat bun. În trimestrul trei, Daimler a avut un rezultat financiar bun, cu un profit operațional în creștere cu 14%, care a venit pe fondul unei scăderi a veniturilor și a numărului de unități vândute. Revenirea pieței din China a ajutat cel mai mult producătorii germani.

digi24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × три =

More in Noutati

To Top