Connect with us

Pentru clienții noi toate creditele la SEBO sunt prima lună gratuite Ⓟ

Noutati

Pentru clienții noi toate creditele la SEBO sunt prima lună gratuite Ⓟ

Până la finele anului a mai rămas doar o lună. Încă puțin și îl vom întâmpina pe 2021 cu: „Bine ai venit!”, iar până atunci, compania SEBO a decis să nu piardă timpul în zadar. Ca de obicei a pregătit o noutate, pentru clienții săi dragi. Se pare că cei de la SEBO fără surprize nu mai pot.

Din 1 decembrie 2020, pentru toți clienții noi, care beneficiază de un nou credit din cadrul companiei, prima lună este gratuită*. Să iei un împrumut acum e mai avantajos ca niciodată!

Ai posibilitatea să aplici pentru un credit de până la 30 000 de lei, pe o perioadă de până 36 de luni. SEBO îți oferă banii în doar 5 minute și doar cu buletinul. Pentru comoditate, ai la dispoziție 40 oficii amplasate atât în Chișinău, cât pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. 

Curând se apropie și sărbătorile de iarnă, iar asta înseamnă: decor, masă de sărbătoare, cadouri… într-un cuvânt – cumpărături… muuulte cumpărături. Pentru a bifa ușor toate punctele necesare din lista de shopping, nu ezita să iei un credit chiar azi. 

Totodată, nici clienții repetați nu vor rămâne fără atenție! Pentru cei care au luat deja odată un credit de la SEBO, compania oferă reduceri* de până la 70% la un nou credit. Urmărește cu atenție sms-urile din partea companiei, acestea conțin un cod unic, care îți vor permite să beneficiezi de reducerea Ta. 

Pe lângă toate acestea, până pe 13 ianuarie SEBO derulează campania Ciki Ciki 3, în care orice client poate câștiga creditul său. Ce înseamnă asta? Dacă ești selectat, compania îți va achita creditul și tu nu va mai trebui să-l întorci! Mai multe detalii aici: www.sebo.md/CikiCiki3WoW

Ce mai aștepți? Prinde ofertele companiei. Accesează acum www.sebo.md/CIKIFREE și aplică pentru un credit, iar prima lună e gratuită*.

Detalii: 022 896 897.

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.

*Exemplu: credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioanele și dobânda aferentă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 + 11 =

More in Noutati

To Top