Connect with us

Primăria Chișinău a obținut din licitație peste 20 milioane de lei

Primăria Chișinău a obținut din licitație peste 20 milioane de lei

Prima licitație cu privire la obținerea locurilor de amplasare a gheretelor în Capitală a avut loc astăzi, 2 decembrie.

Potrivit unui comunicat remis presei, această licitație a adus în bugetul local peste 20 de milioane de lei, transmite Știri.md.

Locurile de comerț ambulant stradal expuse la prima licitație se află în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, pe str. Ion Creangă (Parcul Dendrariu), în Pădurea – Parc „Butoiaș”, în Parcul „Sarmizegetusa” și pe str. Valea Crucii (Grădina Zoologică).

„Astăzi a avut loc prima licitație deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul orașului, unde au fost adjudecate 11 locuri, în valoare totală de peste 20 de milioane de lei, din cele 15 expuse la concurs”, menționează Primăria Chișinău.

Totodată, sursa citată anunță că cele mai multe locuri de comerț obținute de agenții economici au ajuns în mediu la valoarea de 2 milioane de lei și mai mult. 

Viceprimarul de ramură, Inga Ionesii a precizat că 3 loturi din cele 15 propuse inițial pentru concurs, au fost excluse de către Comisia pentru licitații, iar un alt loc, pentru care a fost depusă o singură ofertă, va fi expus la următoarea licitație.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Amintim că licitația cu numărul 2 pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău va avea loc pe 9 decembrie 2020, ora 10:00, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, (str. Bulgară, 43).

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

More in

To Top