Connect with us

PSRM anunță că va sprijini principalele legi bugetar-fiscale ale țării

Noutati

PSRM anunță că va sprijini principalele legi bugetar-fiscale ale țării

PSRM a decis să susțină în comisiile permanente proiectele adoptate luni de Guvern privind politica bugetar-fiscală, bugetul de stat și al asigurărilor sociale.

La această temă, precum și alte subiecte de actualitate au fost discutate de fracțiunea parlamentară a socialiștilor la ședința de pe 1 decembrie, cu participarea lui Igor Dodon, transmite Știri.md

„Aceste legi importante trebuie adoptate până la sfârșitul anului, pentru a fi promulgate și să intre în vigoare din 1 ianuarie 2021. Ar fi o mare iresponsabilitate față de cetățeni să lăsăm țara fără principalele legi financiar-bugetare. Cu atât mai mult că bugetul de stat prevede majorări de salarii în sistemul bugetar chiar din 1 ianuarie. La fel, sunt prevăzute mai multe îmbunătățiri fiscale, care să ajute la bunăstarea oamenilor, dar și la dezvoltarea afacerilor”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, potrivit PSRM, chiar dacă Maia Sandu refuză să-și asume guvernarea țării, socialiștii spun că sunt gata în continuare să susține un Guvern propus de noul președinte ales, dacă acesta va fi format din oameni profesioniști și o îndemnăm să înceapă discuțiile cu toate grupurile parlamentare în acest sens.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 − восемь =

More in Noutati

To Top