Connect with us

RISE: Costume anti-COVID în Moldova de la soția unui șef la stat

Noutati

RISE: Costume anti-COVID în Moldova de la soția unui șef la stat

Livrarea câtorva sute de mii de costume de protecție, destinate medicilor din prima linie de luptă cu noul coronavirus, s-a transformat într-o adevărată bătălie de incompetență, interese și acuzații.

Asta după ce autoritățile au jonglat cu achiziția costumelor prin trei licitații desfășurate în paralel, transmite Știri.md cu referire la Rise.md

Procedurile au durat tocmai 100 de zile, în condițiile în care rata infectărilor și deceselor în rândul personalului medical este printre cele mai mari în lume.

În rezultat, marea câștigătoare a devenit compania soției șefului Agenției Servicii Publice, care s-a asociat cu una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Republica Moldova. Unul din cele trei contracte a fost semnat de autorități în regim de urgență, chiar dacă unii concurenți au invocat numeroase încălcări.

Astfel, potrivit informațiilor, în urma celor 3 licitații, Tetis International împreună cu Artbutic urmează să livreze instituțiilor medicale aproape 600.000 de combinezoane și costume de protecție în valoare totală de 47 milioane lei.

rise.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 + пятнадцать =

More in Noutati

To Top