Connect with us

Sandu, replică lui Lavrov: Nimic nou. Sunt deschisă pentru discuții

Sandu, replică lui Lavrov: Nimic nou. Sunt deschisă pentru discuții

Într-un interviu în exclusivitate cu Europa Liberă, președinta aleasă a Moldovei, Maia Sandu, a spus că o lupta împotriva corupției și a „schemelor” ar putea fi eficientă și prin aducerea mai aproape a regiunii transnistrene de Moldova.

Răspunzând criticilor aduse de Moscova, prin vocea șeful diplomației ruse Serghei Lavrov, Maia Sandu a precizat că nu este nimic nou nici în poziția sa – care a fost mereu poziția Moldovei și nu e nimic nou nici în poziția Rusiei, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

În opinia Maiei Sandu discuțiile – care sunt necesare între Moscova și Chișinău – trebuie duse „dincolo de schimbul de replici din spațiul public” și este ceea ce va intenționează să facă. Maia Sandu spune:

„Sunt deschisă pentru discuții și pe acest subiect, și pe alte subiecte care țin de agenda noastră bilaterală, pentru că sunt și alte subiecte”, precum cele economice și comerciale, subiecte de protecție socială pentru cetățenii moldoveni care muncesc sau au muncit în Federația Rusa.

„Toate aceste subiecte trebuie discutate”, a spus Maia Sandu, care a repetat că este deschisă pentru „o politică activă și în interesul cetățenilor pe partea de Vest și pentru a avea o politica activă și în interesul cetățenilor și pe partea de Est”.

deschide.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + four =

More in

To Top