Connect with us

Sculptură ciudată, furată de pe munte: Povestea din spatele incidentului

Noutati

Sculptură ciudată, furată de pe munte: Povestea din spatele incidentului

Poliția germană a deschis o anchetă cu privire la dispariția unei sculpturi impunătoare din lemn, ce reprezintă un falus, dintr-o zonă montană unde a apărut în urmă cu câțiva ani din senin.

Sculptura de doi metri înălțime ar fi dispărut în weekend, a anunțat luni ziarul local Allgaeuer Zeitung, citat de The Guardian, lăsând în urmă doar o grămadă de rumeguș pe muntele Grünten, înalt de 1.738 metri, aflat în Bavaria, la 140 km sud-vest de München, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Omagiul” adus organului genital masculin a devenit o mare atracție turistică în ultimii ani și chiar a apărut pe Google Maps, unde a fost clasificat drept „monument cultural”.

Tradiția locală spune că sculptura a fost realizată de un tânăr care a vrut să facă o farsă familiei, însă aceasta nu a apreciat darul și astfel „opera” de 200 de kilograme a fost dusă pe munte.

Agenția de știri germană Dpa a anunțat că poliția din orașul bavarez Kempten investighează dispariția sculpturii, deși nu este foarte clar dacă s-a săvârșit vreo infracțiune, întrucât proprietarul este necunoscut.

digi24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 5 =

More in Noutati

To Top