Connect with us

Serviciile de alimentare cu apă din orașul Fălești vor fi îmbunătățite

Noutati

Serviciile de alimentare cu apă din orașul Fălești vor fi îmbunătățite

ADR Nord și Primăria orașului Fălești au semnat astăzi contracte de antrepriză, supraveghere tehnică și drept de autor pentru proiectul de infrastructură „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești”.

Ceremonia de semnare a contractelor a avut loc la sediul ADR Nord din Bălți, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

În urma procedurilor de licitații publice, s-a stabilit că lucrările de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești urmează să fie executate în decurs de zece luni calendaristice.

Valoarea contractului de antrepriză se cifrează la 35,49 de milioane de lei, din care 3,31 milioane de lei reprezintă cofinanțarea din partea Primăriei orașului Fălești.

„Implementarea măsurilor de aprovizionare cu apă va contribui la modernizarea infrastructurii pentru furnizarea serviciilor de aprovizionare cu apă din orașul Fălești, sporirea ratei de conectare și accesul populației la apă potabilă de calitate, îmbunătățind astfel condițiile de trai ale cetățenilor și menținând starea de sănătate ale acestora”, indică ADR Nord.

moldpres.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 3 =

More in Noutati

To Top