Connect with us

Situația la frontieră: 87 de străini au primit refuz de intrare în Moldova

Noutati

Situația la frontieră: 87 de străini au primit refuz de intrare în Moldova

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 11.698 traversări, dintre care cele mai multe au fost efectuate de către moldoveni pe sensul de intrare în țară.

Potrivit informației oferite de către Poliția de Frontieră, în ultimele 24 de ore 6.642 de cetățeni au revenit în R. Moldova, iar 5.056 persoane au părăsit țara, transmite Știri.md.

Din numărul celor reveniți în țară, 3.812 de cetățeni au traversat frontiera moldo-română, 1.574 treceri la frontiera cu Ucraina și 1.256 treceri a frontierei aeriene.

Menționăm că nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19.

Totodată, în perioada 23 — 29 noiembrie 2020, la ”frontiera verde» și în punctele de trecere polițiștii de frontieră au fost notificate 855 de evenimente cu documentarea a 866 de persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova , după cum urmează:

— 35 de încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;

— 10 cetățeni străini au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

— 806 contravenții privind încălcarea regimului special în condiții de stare excepțională;

— patru cazuri de trafic ilicit de bunuri.

Au fost declanșate 80 consemne, dintre care nouă consemne pe Interpol și 71 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.

La fel, în decursul săptămânii precedente 87 de cetăţeni străini, dar și 54 de mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

știri.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семь − 3 =

More in Noutati

To Top