Connect with us

Situație alarmantă la Șoldănești: Aproape în fiecare gospodărie sunt infectați

Noutati

Situație alarmantă la Șoldănești: Aproape în fiecare gospodărie sunt infectați

Situație alarmantă în satul Vadul-Rașcov, raionul Șoldănești, unde aproape toată populația ar fi infectată cu Covid-19, mărturisește un locuitor într-o scrisoare expediată redacției Noi.md.

Potrivit lui, oamenii infectați cu COVID-19 umblă liberi prin sat și în afara localității, punîndu-i astfel în pericol pe ceilalți locuitori, iar autoritățile nu întreprind nicio măsură pentru a preveni răspândirea virsului, transmite Știri.md cu referire la Noi.md.

Asta în ciuda faptului că în sat a fost instituit Cod roșu. Ion Ceban speră că teatrele se vor redeschide Locatarul cere autorităților să intervină prompt pentru a proteja populația rămasă în sat, majoritatea fiind persoane în vârstă. 

„Din cauza acestor câteva persoane, apar tot mai multe decese. La sfârșitul lunii octombrie un cuplu de soți au refuzat categoric să fie izolați. Ea la rândul ei educatoare de grădiniță a iesit la muncă și a infectat toți lucrătorii. 

Adresându-i întrebare medicului de familie: de ce nu a stat doamna în cauza în carantină, răspunsul a fost scurt: „că nu a dorit!” Apoi a urmat o zi de naștere la care oamenii cu COVID erau prezenți la acest eveniment. Acum la moment fiind Cod roșu în sat, nimeni nu întreprinde nicio măsură, intră și iese cine și când vrea din sat. Aproape în fiecare gospodărie fiind câte unul infectat”, relatează un locuitor din Vadul-Rașcov.

noi.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × два =

More in Noutati

To Top