Connect with us

Spitalul din Anenii Noi a atins capacitatea maximă: Locuri nu mai sunt

Noutati

Spitalul din Anenii Noi a atins capacitatea maximă: Locuri nu mai sunt

Toate cele 70 de locuri de la spitalul din raionul Anenii Noi sunt ocupate.

Totodată conducerea raionului atenționează Ministerul Sănătății că cele cinci aparate de ventialre sunt insuficiente la etapa actuală, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

„Am anticipat acest fapt și cu câteva zile în urmă am trimis un demers urgent Ministerului Sănătății în care am cerut implicarea lor și am menționat că sistemul medical din raion nu e pregătit pentru acest flux mare de bolnavi. Nu am primit niciun răspuns până acum. Împreună cu directorul spitalului, ne vom deplasa la Minister pentru a le cere personal implicarea și asistența” a menționat vicepreședintele raionului Octavian Zelinschi.

„Nu putem rămâne indiferenți față de spital și față de medicii noștri din raion — nici eu, în calitate de vicepreședinte responsabil de domeniu, nici președintele raionului, care este profund îngrijorat de situație”, a precizat Octavian Zelinschi.

Spitalul din raionul Anenii Noi dispune la momentul actual de 70 de locuri destinate persoanelor infectate cu Covid. Bolnavii sunt tratați de doar doi medici.

jurnal.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

11 + два =

More in Noutati

To Top