Connect with us

Stoianoglo, despre criticile Maiei Sandu: Sunt sigur că își va schimba părerea

Noutati

Stoianoglo, despre criticile Maiei Sandu: Sunt sigur că își va schimba părerea

Alexandr Stoianoglo vine cu reacții după declarațiile președintelui ales Maia Sandu, precum că în organele Procuraturii s-a observat mai mult o lipsă de progrese în dosarele de rezonanță, inclusiv furtul miliardului.

Procurorul general afirmă că este gata să meargă la discuții cu Maia Sandu pentru a prezenta raportul de activitate a procuraturii, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unui briefing în care Alexandr Stoianoglo a venit cu prezentarea raportului de activitate timp de un an la șefia Procuraturii.

„Unul din principiile de activitate a Procuraturii este colaborarea cu alte instituții de stat. Noi suntem gata să ne întâlnim cu doamna președinte pentru a prezenta toată informația legată de activitatea organelor Procuraturii. Sunt sigur că după asta părerea Maiei Sandu va fi schimbată. Sper că o să fim auziți”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Amintim că ieri în cadrul unei conferințe de presă în format larg, organizată la Palatul Republicii, Maia Sandu a declarat că imediat după preluarea mandatului va avea o discuție cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo. 

„Nu prea am lucruri bune de spus despre activitatea procurorului general după un an de zile, din păcate. Îmi doresc să am o discuție imediat după inaugurare. Să văd dacă sunt argumente pentru această lipsă de performanță”, a spus Maia Sandu.

jurnal.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × 5 =

More in Noutati

To Top