Connect with us

Stoianoglo, despre declarațiile lui Platon: Asta ține de cei 7 ani de acasă

Noutati

Stoianoglo, despre declarațiile lui Platon: Asta ține de cei 7 ani de acasă

Declarațiile controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, care a spus acum o săptămână, în cadrul unei emisiuni televizate, că dosarul furtului miliardului de dolari din sistemul financiar-bancar moldovenesc este practic finalizat, iar procurorii cunosc în totalitate schema, precum și pe cel care a gândit-o nu vor prejudicia ancheta, susține procurorul șef, Alexandr Stoianoglo.

În cadrul unei conferințe de presă, Stoianoglo și-a exprimat regretul că Platon face astfel de declarații și spune că acesta cunoaște multe detalii întrucât a fost audiat în mai multe dosare, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Domnul Platon, cu regret, îmi pare rău, că el face astfel de declarații, dar el a fost audiat pe multe dosare și clar lucru că a prezentat anchetei multe informații suplimentare, care până acum noi nu le-am obținut. Din această cauză, este clar că el știe multe. După mine însă alta este problema. El iese și face declarații”, a spus Stoianoglo.

Întrebat dacă declarațiile lui Platon vor prejudicia dosarului „furtului miliardului”, procurorul șef a negat.

„Ce propuneți? Să îi închidem gura sau să îi recomandăm ce declarații să facă și ce nu. Fiecare spune de vrea, fiecare are dreptul. Asta ține de cei 7 ani de acasă. Nu am auzit nimic din ceea ce a spus ce poate prejudicia ancheta”, a mai spus Alexandr Stoianoglo.

zdg.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

6 + два =

More in Noutati

To Top