Connect with us

Surse: Samsung ar putea renunța la linia de smartphone-uri Galaxy Note

Noutati

Surse: Samsung ar putea renunța la linia de smartphone-uri Galaxy Note

Samsung Electronics Co Ltd ar putea să renunțe la linia de smartphone-uri de top Galaxy Note anul viitor, o mișcare care ar reflecta scăderea puternică a cererii de smartphone-uri de ultimă generație din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Galaxy Note, cunoscut pentru ecranul său mare și un stylus pentru luarea de notițe, este una dintre cele două serii de telefoane premium ale Samsung — cealaltă fiind Galaxy S, mai compact, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

În prezent, gigantul tehnologic sud-coreean nu are planuri să dezvolte o nouă versiune a Galaxy Note pentru 2021, au spus trei surse anonime.

În schimb, modelul de top al seriei Galaxy S, S21, va avea un stylus, iar următoarea versiune a telefonului pliabil Samsung va fi compatibil cu un stylus, care va fi vândut separat, a spus una dintre surse.

O a doua sursă a declarat că eforturile de dezvoltare ale companiei care în mod normal ar fi fost direcționate către Note vor fi acum canalizate spre gama de telefoane pliabile.

Samsung a refuzat să comenteze.

Tom Kang, analist la firma de cercetare Counterpoint, a declarat că vânzările din seria Note vor scădea cu o cincime, până la 8 milioane în acest an, în timp ce vânzările din seria S vor scădea probabil cu 5 milioane, până la mai puțin de 30 de milioane.

„Cererea de produse premium a scăzut anul acesta și mulți oameni nu caută produse noi”, a spus el.

Galaxy Note 20 a fost lansat în Statele Unite în acest an cu un preț de 999 dolari, la fel ca Galaxy S20, în timp ce iPhone 12începe de la 799 dolari.

Samsung a lansat pentru prima dată Note în 2011.

tvr.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шесть + 14 =

More in Noutati

To Top