Connect with us

Ultimul mesaj înregistrat de Maradona a fost făcut public în Argentina

Noutati

Ultimul mesaj înregistrat de Maradona a fost făcut public în Argentina

Noi detalii continuă să iasă la suprafață în Argentina, după ce legendarul Diego Maradona a încetat din viață, pe 25 noiembrie.

În emisiunea TV „Secretos Verdaderos”, prezentată de jurnalistul Luis Ventura, un apropiat al lui El Pibe D’Oro, a fost făcută publică ultima înregistrare a fostului fotbalist, transmite Știri.md cu refeirre la Digisprt.ro.

Maradona a înregistrat un mesaj pe WhatsApp adresat lui Mario Baudry, un politician argentinian și actual partener al Veronicăi Ojeda, fosta iubită a lui Diego.

„El Dios” i-a transmis lui Mario că se bucură pentru relația sa cu Veronica, pentru că aceasta e fericită, și l-a rugat să aibă grijă de fiul său, Diego Fernando Maradona Ojeda (șapte ani). ”Salut, Mario. Sunt Diego. Știu că îți va părea incredibil, dar Veronica mi-a zis că sunteți împreună.

Ai grijă de ea și de îngerul meu (Dieguito), care nu se compară cu nimeni. Uite, eu am mulți copii, dar la el țin foarte mult”, a fost mesajul lui Maradona.

Diego Fernando, cel mai mic dintre copiii lui Maradona

De-a lungul vieții sale, Diego Maradona a avut cinci copii pe care i-a recunoscut, doi dintre ei recent, în ultimii ani. Diego Fernando este cel mai mic dintre aceștia.

Între timp, investigația după moartea legendarului jucător continuă, după ce infirmiera care îl supraveghea a fost acuzată de procurori că a mințit în declarația oferită.

Se pare că, înainte să moară, Maradona a suferit o lovitură la cap, potrivit avocatului femeii. ”Cu câteva zile înainte să moară, Maradona a căzut și s-a lovit la cap. Nu a fost ceva grav, s-a lovit în partea opusă celei care fusese operat. Dar nimeni nu a sunat la spital, nimeni nu a cerut să i se facă o tomografie, probabil pentru că așa a cerut Maradona.

Dar el nu mai era capabil să ia decizii. Avea puls ridicat, 109 de bătăi pe minut, deși rata normală nu depășește 80 de bătăi pe minut. Putea fi îngrijit într-o clinică de lux, însă a fost dus într-un loc lipsit de facilități medicale. Dacă ar fi fost internat, azi ar fi trăit”, a spus acesta.

digisport.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

13 − два =

More in Noutati

To Top