Connect with us

Un bărbat din Chișinău a devenit spaima vecinilor săi. Ce spun oamenii

Noutati

Un bărbat din Chișinău a devenit spaima vecinilor săi. Ce spun oamenii

Scandaluri, bătăi şi ameninţări. De asta au parte locatarii unui bloc din sectorul Râşcani al Capitalei din cauza unui vecin, care, spun ei, consumă alcool şi droguri.

Oamenii se plâng că le este frică să iasă din case, după ce de mai multe ori au fost ameninţaţi cu răfuiala, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Bărbatul care a băgat spaima în locatari trăieşte împreună cu părinţii lui, într-un apartament închiriat. Din spusele vecinilor, şi părinţii acestuia ar avea de suferit din cauza sa. 

Ultimul incident a avut loc în 21 noiembrie, când s-a tăiat la mână, s-a dezbrăcat în pielea goală şi a vrut să se arunce de la balcon. Momentul a fost filmat de o vecină, care spune că şi copiii săi au rămas şocaţi de ce văzute.

«Mama, ne este frică, mama! Nu vă temeţi, mama e aici, cu voi! «

Femeia spune că s-a adresat autorităţilor după ajutor, dar fără niciun rezultat.

«În 2018 am cerut ca ei să fie evacuaţi, dar n-am primit niciun răspuns. Ne este frică, acum au făcut aşa, dar s-ar putea să stea cu cuţitul la scară. Copiii sunt şocaţi, cel mai mare şi acum se teme să intre în bloc.»

«Numai prin filme vezi aşa ceva, când l-am văzut cu ochii mei, mi-am făcut şi cruce! E un om foarte rău.»

Administratorul blocului spune că ştie despre acest caz, dar nu a vrut să-l comenteze. Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a declarat că până acum, pe numele acestui individ nu a fost depusă nicio plângere. Poliţia ar fi aflat despre el doar când a încercat să sară de la balcon.

«Pe marginea acestui caz a fost deschisă o anchetă. Acum bărbatul este internat la Spitalul de Urgenţă, ulterior va fi transferat la alt spital de profil, pentru a fi consultat».

Potrivit Nataliei Stati, în funcţie de rezultatul analizelor efectuate la Spitalul de Psihiatrie, se va stabili dacă individul va fi sau nu tras la răspundere.

publika.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 + 12 =

More in Noutati

To Top