Connect with us

Un bebeluș a rămas singur pe lume: Mama și bunicii, răpuși de COVID

Noutati

Un bebeluș a rămas singur pe lume: Mama și bunicii, răpuși de COVID

Svetlana Sorochinskaya, din Sankt Petersburg, a murit la scurt timp după ce a dat naștere fiul ei Kirey, la câteva zile după ce tatăl ei a murit și cu câteva zile înainte ca mama ei să fie ucisă de virus, scrie mirror.co.uk.

Nou născutul este singurul supraviețuitor al unei familii distruse de COVID-19. Mama băiatului l-a născut în timp ce se afla în comă, intubată din cauza noului coronavirus, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Svetlana Sorochinskaya, în vârstă de 36 de ani, a contractat noul coronavirus în timpul vizitei la tatăl ei, Kirey Pinchin, în vârstă de 64 de ani, în spitalul în care acesta a fost supus unei operații cardiace.

El a murit din cauza COVID-19 pe 5 noiembrie, la doar opt zile după ce a fost externat din spital.

La momentul morții sale, Svetlana a postat un mesaj pe rețelele de socializare: „Tatăl meu … erai cel mai bun om din această lume. Te voi iubi mereu. Nu ai avut suficient timp să-ți vezi nepotul”.

La scurt timp, Svetlana a mers la o maternitate pentru a naște, dar când a fost confirmată COVID-19, a fost trimisă la un spital de boli infecțioase.

La trei zile după ce a fost internată, Svetlana a născut prematur în timp ce era conectată la un ventilator. Copilul a fost numit Kirey, după tatăl ei. La câteva ore după naștere, Svetlana a murit.

Înainte ca Svetlana să-și piardă viața, mama ei, Vera, devenise și ea grav bolnavă. Când a ajuns la spital pentru tratament pe 2 noiembrie, nu existau paturi disponibile, potrivit verișoarei Svetlanei, Larisa Kachkaeva: „I s-a spus întinde-te pe podea pe coridor”.

La zece zile după ce a mers la spital, Vera, în vârstă de 62 de ani, a murit. Cele trei decese au declanșat o adevărată cursă pentru custodia lui Kirey.

Luni, Rusia a raportat 26.338 de noi cazuri COVID-19, inclusiv 6.511 la Moscova și 3.691 la Sankt Petersburg, ducând la un total de 2.295.654 de cazuri de când a început pandemia.

stirileprotv.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двенадцать + пять =

More in Noutati

To Top