Connect with us

Un deputat spune de ce Moldova a devenit cea mai coruptă țară din Europa

Noutati

Un deputat spune de ce Moldova a devenit cea mai coruptă țară din Europa

Deputatul Partidului «Acţiune şi Solidaritate» (PAS), Dumitru Alaiba, consideră că «Moldova a devenit cea mai coruptă ţară din Europa din cauza unor persoane precum este procurorul general Alexandr Stoianoglo».

Potrivit agenţiei Infotag, el a scris despre acest lucru pe reţelele de socializare ca reacţie la un briefing de presă organizat marţi de procurorul general, transmite Știri.md

Alaiba a menţionat că Stoianoglo «a devenit o dezamăgire chiar şi pentru cei care au avut speranţă în el».

«A trecut un an. Nimic. Într-un an poate nu duci la capăt toate dosarele de rezonanţă, dar e suficient timp ca să arăţi din ce eşti construit. Dumneavoastră mai mult obstrucţionaţi anchetarea cazurilor de rezonanţă decât le ajutaţi. Asta vă face complice, domnule Stoianoglo», a scris deputatul.

În postare se spune că Moldova este o ţară coruptă în Europa, deoarece «oamenii care trebuie să lupte împotriva hoţilor nu o fac sau o fac selectiv».

«Aşa eşti de partea corupţiei. Când trebuie să lupţi cu hoţii, dar nu o faci. Să faci nimic în aşa funcţie înseamnă să fii de partea răului», a scris deputatul, menţionând că în ultimii 11 ani, niciun procuror general nu şi-a dus mandatul până la capăt — «şi-au dat demisia benevol după ce şefii lor de facto au pierdut influenţa politică sau au fost lăsaţi să plece».

infotag.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

тринадцать + 16 =

More in Noutati

To Top