Connect with us

Un supermarket din Bălți și-a instalat case cu autodeservire

Un supermarket din Bălți și-a instalat case cu autodeservire

Un supermarket din Bălți a pus la dispoziția cumpărătorilor case de marcat cu autodeservire.

Administrația magazinului a decis instalarea caselor de tip self-checkout, pentru a scuti clienții de rândurile imense formate, transmite Știri.md cu referire la btv.md.

Cum funcționează casele inteligente, ne-a povestit Irina Jeleap.

Este mult mai simplu și rapid să faci plata prin dispozitive electronice, îndeosebi pentru cei care au achiziționat câteva unități.

Tehnica modernă permite optimizarea activității casierilor și mărirea fluxului de cumpărători în magazine și totodată, reducerea timpului petrecut la casele de marcat.

Terminalele de autoservire sunt la mare căutare.

Casele de tip self-checkout sunt comode și rapide.

Plata se face cu cardul, iar cumpărătorul îndeplinește de unul singur toate acțiunile casierului.

Deși pare dificil, când folosești pentru prima dată casa de marcat cu autodeservire, cu timpul reușești să o faci fără ajutorul consultantului.

Săptămâna trecută, la o ședință a primăriei, s-a discutat despre cozile imense, care se formează seara și în weekend, la casele de marcat din magazine.

În cadrul unei ședințe a Comisiei Municipale de Sănătate Publică s-a menționat, că în preajma sărbătorilor de iarnă situația s-ar putea agrava.

Administrația locală a venit cu inițiativa de a stabili un număr maxim de cumpărători pentru fiecare magazin, nu doar în funcție de suprafața punctului comercial, dar și a numărului de case de marcat.

btv.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 4 =

More in

To Top