Connect with us

Vaccinurile anti-COVID-19, tot mai aproape de aprobare

Noutati

Vaccinurile anti-COVID-19, tot mai aproape de aprobare

Tot mai multe state ale lumii se pregătesc pentru campaniile de vaccinare anti-COVID-19, în timp ce marii producători anunță că vaccinurile lor se apropie de etapa finală pentru aprobare.

Laurențiu Văduva – Statele Unite și Uniunea Europeană speră să înceapă campaniile de vaccinare în luna decembrie. Se așteaptă aprobarea celor două agenții ale medicamentului, transmite Știri.md cu referire la Rador.

Se pare că voi fi selectate pentru început vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna.

Până acum, producătorii au anunțat 95% eficacitate pentru Pfizer-BioNTech, 94,5% pentru Moderna și 91,4% pentru Sputnik V.

La britanicul AstraZeneca s-a cerut astăzi un studiu suplimentar.

AstraZeneca este însă cel mai ieftin vaccin dintre toate și nu necesită păstrarea la temperaturi extrem de joase.

Rusia a încheiat un acord cu grupul indian Hetero pentru producerea a peste 100 de milioane de doze de vaccin Sputnik V.

Potrivit Moscovei, sunt solicitate peste 1,2 miliarde de doze în peste 50 de țări, iar producția ar putea începe de anul viitor. 

Vaccinul rusesc ar urma să fie produs și în China, Brazilia și Coreea de Sud, iar China susține că nu a avut niciun caz de infecție de când aproape un milion de oameni au primit vaccinurile Sinopharm, aflate încă în fază experimentală.

rador.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять + тринадцать =

More in Noutati

To Top