Connect with us

Valentina Naforniță, despre decizia CNESP: Cultura este pe ultimul loc. Rușine

Noutati

Valentina Naforniță, despre decizia CNESP: Cultura este pe ultimul loc. Rușine

Soprana Valentina Naforniță se arată dezamăgită de decizia Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică de a interzice activitatea teatrelor.

Diva operei din Viena a scris pe pagina sa de Facebook că cultura în Republica Moldova este pe ultimul loc, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

„Între timp in Moldova se revine la stare de urgentă. Prezenta spectatorilor în sala de spectacole nu se permite însă restaurantele, cafenelele și barurile vor putea activa pana la ora 22:00.

La spectacole spectatorii poarta masca pe tot timpul spectacolului, nu interacționeaz , și sunt așezati la distanță astfel încât să se respecte restricțiile privind distanță socială.

Spuneți-mi de ce riscul este mai mare la un spectacol decât la restaurant și baruri unde lumea își scoate maștile și interacționează direct? Trăim într-o țară în care cultură este pe ultimul loc, Rușine!”, menționează soprana.

Amintim că din 30 noiembrie în Republica Moldova se declară stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul RM.

jurnal.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 − восемь =

More in Noutati

To Top